Cem Gülbent ile Söyleşi ve İmza Etkinliği​

Kitap Tahlil Günleri kapsamında okulumuz Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Ortaokulu’nda düzenlediğimiz etkinliğimize yazarımız Cem Gülbent’ i davet ettik. Öncelikle etkinlik tarihini belirledik. Daha sonra yazarımızın ilk romanı “Paradokya” yı yayınevinden temin ettik.

Öğrencilerimiz etkinlikten önce eserimizi büyük ilgiyle okudu. Belirlenen süre içinde kitabı okumanın yanında kitapla ilgili akıllarına takılanları not ettiler. Yazarımıza sormak istediklerini yazdılar. Bu sayede bir kitabı boylu boyunca tüm yönleriyle inceleme fırsatı buldular ve bilinçli okumanın ne olduğun yaşayarak öğrendiler. Etkinlik esnasında bütün bu topladıkları sorular ve konuları yazarımız Cem Gülbent  ile paylaştılar. Öğrenciler sorularına esere mürekkep akıtandan  doğrudan cevap aldılar.

Cem Gülbent, öğrencilerimizle gerçekleştirdiği samimi sohbetinde Paradokya’ yı farklı kılan özelliklerinden bahsetti. Öğrencilerin düşüncelerine önem veren yazarımız her birinin sorusuna ayrıntıyla cevap verdi. Ayrıca kitabı yazmaya nasıl karar verdiğini ve bu serüvenin Rize’de başladığından -bu kısım beni çok şaşırtmıştı- bahsetti.

Sohbet kısmı tamamlandıktan sonra kitaplarını imzalatmak için yazarımız, öğrencilerimize tek tek zaman ayırdı. Daha sonra yazarımız öğrenci ve velilerimizle fotoğraf çektirdi.

Okulumuza gelerek öğrencilerimizin gönlünde yer edinen Cem Gülbent’e öğrencilerim ve şahsım adıma teşekkür ediyorum.

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir